Skip to main content
Nyheter

Kundtjänstens öppettider ändras från 1.2.2024

By 25.1.2024februari 5th, 2024Ingen kommentar

Från början av februari får du kontakt med vår kundtjänst per telefon och mejl samt via webbsajtens TYS Chat och hyresgästsidorna må–fre kl. 10–15. Bostadsbyråns dörr är öppen må–fre kl. 12–15. Första vardagen varje månad är bostadsbyrån ändå öppen kl. 10–16 för att nya hyresgäster ska kunna flytta in med minsta möjliga krångel.

Utanför öppettiderna betjänar fastighetsunderhållets jour och väktare som förut utan ändringar. Från början av februari, betjänär dörröppning på vardagar kl. 15–08 och på helgerna 24h.

TYS har satsat på e-tjänster

TYS har redan länge satsat på elektroniska boendetjänster. Hyresavtal undertecknas, fel anmäls, underhåll beställs, bastu och klubbrum bokas och kundtjänsten kontaktas behändigt genom elektroniska kanaler. Tack vare nyckelautomaten som togs i bruk 2022 går det till och med att i samband med flyttning lösa ut nycklar utanför bostadsbyråns öppettider.

Våra hyresgäster har varit snabba med att börja använda e-tjänsterna. Vi ändrar öppettiderna för att försäkra oss om att våra servicerådgivare i fortsättningen ska kunna reagera så snabbt som möjligt också när hyresgästerna tar kontakt i våra elektroniska kanaler.

De nya öppettiderna i ett nötskal:

Telefon, mejl och e-tjänster: må–fre kl. 10–15
Bostadsbyråns öppettider: må–fre kl. 12–15
Månadens första vardag är bostadsbyrå, telefon och e-tjänster öppna kl. 10–16.