Skip to main content
Nyheter

Halarmärkestävlingen är här igen! Designa ett halarmärke för TYS för 2020!

Vi anordnade förra året för första gången en halarmärkestävling, som vanns av en design som fick stor popularitet – en campusräv på äventyr i Studentbyn. Nu har du chansen att förverkliga din egen lysande idé! För 2020 letar vi efter en lysande halarmärkesdesign som återspeglar TYS-boendet och det mentala TYS-landskapet. Märket bör ha jämna kanter och får till formen gärna vara runt eller fyrkantigt. Skicka ditt märkesförslag senast den 16 februari till adressen office@tys.fi. TYS förbehåller sig rätten att göra ändringar i den valda designen.

Bland alla deltagare väljs en design som går vidare till produktion och distribution till TYS kontor. Förutom berömmelse och ära får skaparen av det vinnande utkastet för TYS en uppblåsbar Fatboy Lamzac 2.0 soffa i valbar färg som pris! Du kan till och med ta med dig din egen Lamzac till Valborgspikniken, eftersom du kan fylla den på plats på bara ett ögonblick.

Psst! Om du ännu inte har prytt din egen halare eller kappa med 2019 års märke, lönar det sig senast nu att besöka vårt kontor för att få ditt märke!