Skip to main content
Uutiset

Haalarimerkkikisa on täällä taas! Suunnittele TYS:lle haalarimerkki vuodelle 2020!

Järjestimme viime vuonna ensimmäistä kertaa haalarimerkkikisan, jonka voittajaksi ylsi ihastusta herättänyt kampuskettua Ylioppilaskylä-seikkailulla esittävä design. Nyt on tullut mahdollisuutesi saada oma nerokas ideasi toteutukseen! Etsimme vuodelle 2020 timanttista haalarimerkki-designia, joka
kuvastaa TYS:llä asumista ja tyssiläistä mielenmaisemaa. Merkin tulisi olla reunoiltaan tasainen, mielellään pyöreä tai neliskulmainen. Toimita merkkiehdotuksesi 16. helmikuuta mennessä osoitteeseen office@tys.fi. TYS pidättää oikeudet tehdä mahdolliset muutokset valittuun designiin.

Kaikkien osallistuneiden joukosta valitaan yksi design, joka otetaan tuotantoon ja jakoon TYS:n toimistolle. Maineen ja kunnian lisäksi voittajaluonnoksen TYS:lle taiteillut saa palkinnoksi Fatboy Lamzac 2.0 -ilmasohvan valitsemassaan värissä! Oman Lamzacin voi ottaa mukaan vaikka vappupiknikille, sillä sen voi täyttää paikan päällä kädenkäänteessä.

Psst! Jos et ole vielä koristanut omaa haalariasi tai viittaasi vuoden 2019 merkillä, kannattaa oma merkki käydä nappaamassa toimistoltamme viimeistään nyt!