Skip to main content

Autopaikat

Asuntokohteiden pysäköintialueilla on erikseen varattavia, maksullisia autojen lämmitystolppia sekä tolpattomia, vapaassa käytössä olevia paikkoja

Parkkipaikkojen vuokraus

Asuntokohteiden pysäköintialueilla on erikseen varattavia, maksullisia autojen lämmitystolppia sekä tolpattomia, vapaassa käytössä olevia paikkoja. Lämmitystolppapaikoille saavat pysäköidä vain paikan vuokranneet. Autopaikan hinta on 15 €/kk, Tavastin asuntokohteessa autohallipaikan hinta on 30 €/kk.

Aitiopaikan, Ikituurin, Nummenrannan, Tyyssijan ja Yo-kylän autopaikat varataan eParking-järjestelmän kautta. Näissä kohteissa myös alueen vapaassa käytössä olevilla paikoilla tarvitaan voimassa oleva eParking -pysäköintioikeus. Poikkeuksena Yo-kylä idän kylmäpaikat, joilla ei tarvita pysäkointilupaa. Muiden kohteiden autopaikat varataan Asukassivujen kautta TYSBookingista. Auranhelmessä ja Iltakajossa ei ole TYS:n kautta varattavia autopaikkoja.

eParking-varauksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä eParkingin asiakaspalveluun puhelimitse +358 34 108 9272 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostilla info@eparking.fi.

Erityishuomioita autopaikkojen vuokraamiseen liittyen

  • Varaaminen on mahdollista sopimuksen alkamispäivästä lähtien jolloin varausjärjestelmä aukeaa asukassivuillesi. Myös eParkingin kautta anottava pysäköintioikeus voidaan aktivoida vasta, kun vuokrasopimuksesi on alkanut.
  • Kun irtisanot vuokrasopimuksesi, myös autopaikkavarauksesi irtisanoutuu. Myös eParkingissa myönnetty pysäköintioikeus päättyy, kun vuokrasopimus päättyy.
    Huomioi tämä myös muuttaessasi asunnosta toiseen ko. alueella.
  • Yo-taloilla ei ole ollenkaan varattavia autopaikkoja. Yo-taloilla pysäköinti edellyttää eParkingin kautta anottua pysäköintilupaa.
  • Iltakajon autolämmityspaikat vuokraa Akseli Kiinteistöpalvelut Oy.
  • Auranhelmen asukkaat voivat tiedustella autohallipaikkaa Kiinteistö Oy Turun Kaakelinnan parkkihallista.
  • Aitiopaikan, Ikituurin, Nummenrannan, Tyyssijan ja Yo-kylä lännen vapailla, TYS:n asukkaille varatuilla paikoilla pysäköinti edellyttää eParkingin kautta anottua pysäköintilupaa.

Lämmitystolpan käyttö

Lämmitystolpat toimivat joko ajastimella tai automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan. Sisätilalämmittimien käyttö on ehdottomasti kielletty. Lämmitystolpassa ei saa ladata sähköautoa.

Pysäköinti vapaasti käytössä olevilla paikoilla

Huomioithan, että vapaasti käytössä olevat paikat on varattu jatkuvassa käytössä oleville autoille. Liikennekäytöstä poistettuja autoja tai peräkärryjä ei saa säilyttää maksuttomilla parkkipaikoilla. Huolehdi ettei autosi ole talvella lumitöiden tiellä.

Autopaikkojen vuokrausehdotOhjeet eParking-järjestelmän käyttöön

Lue lisää palveluistamme!

Palvelut