Autopaikat

Asuntokohteiden pysäköintialueilla on erikseen varattavia, maksullisia autojen lämmitystolppia sekä tolpattomia, vapaassa käytössä olevia paikkoja

Parkkipaikkojen vuokraus

Asuntokohteiden pysäköintialueilla on erikseen varattavia, maksullisia autojen lämmitystolppia sekä tolpattomia, vapaassa käytössä olevia paikkoja. Lämmitystolppapaikoille saavat pysäköidä vain paikan vuokranneet. Autopaikan hinta on 9 €/kk, Tavastin asuntokohteessa autohallipaikan hinta on 25 €/kk.

Aitiopaikan, Ikituurin, Nummenrannan ja Yo-kylän autopaikat varataan eParking-järjestelmän kautta. Näissä kohteissa myös alueen vapaassa käytössä olevilla paikoilla tarvitaan voimassa oleva eParking -pysäköintioikeus. Poikkeuksena Yo-kylä idän kylmäpaikat, joilla ei tarvita pysäkointilupaa. Muiden kohteiden autopaikat varataan Asukassivujen kautta TYS Bookingista. Auranhelmessä, Henrikissä ja Iltakajossa ei ole TYS:n kautta varattavia autopaikkoja.

Erityishuomioita autopaikkojen vuokraamiseen liittyen

  • Varaaminen on mahdollista sopimuksen alkamispäivästä lähtien jolloin varausjärjestelmä aukeaa asukassivuillesi. Myös eParkingin kautta anottava pysäköintioikeus voidaan aktivoida vasta, kun vuokrasopimuksesi on alkanut.
  • Kun irtisanot vuokrasopimuksesi, myös autopaikkavarauksesi irtisanoutuu. Myös eParkingissa myönnetty pysäköintioikeus päättyy, kun vuokrasopimus päättyy.
    Huomioi tämä myös muuttaessasi asunnosta toiseen ko. alueella.
  • Henrikissä ja Yo-taloilla ei ole ollenkaan varattavia autopaikkoja. Yo-taloilla pysäköinti edellyttää eParkingin kautta anottua pysäköintilupaa.
  • Iltakajon autolämmityspaikat vuokraa Akseli Kiinteistöpalvelut Oy.
  • Auranhelmen asukkaat voivat tiedustella autohallipaikkaa Kiinteistö Oy Turun Kaakelinnan parkkihallista.
  • Aitiopaikan, Ikituurin, Nummenrannan ja Yo-kylä lännen vapailla, TYS:n asukkaille varatuilla paikoilla pysäköinti edellyttää eParkingin kautta anottua pysäköintilupaa.

Erityishuomioita lämmitystolpan toimintaan liittyen

Lämmitystolpat toimivat joko ajastimella tai automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan. Sisätilalämmittimien käyttö on ehdottomasti kielletty.

Huomioithan, että vapaasti käytössä olevat paikat on varattu jatkuvassa käytössä oleville autoille. Rekisteristä poistettuja autoja ei saa säilyttää maksuttomilla parkkipaikoilla. Huolehdi ettei autosi ole talvella lumitöiden tiellä.

Autopaikkojen vuokrausehdotOhjeet eParking-järjestelmän käyttöön

Lue lisää palveluistamme!

Palvelut