Autopaikkojen vuokrausehdot

 1. Vuokra-aika ja irtisanomisaika
  Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä eteenpäin. Vuokrasopimuksen päättyessä myös autopaikka irtisanoutuu automaattisesti. Vuokranantajan taholta irtisanominen tehdään erillisellä ilmoituksella.
 2. Vuokra
  Autopaikasta peritään kuukausittain kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukainen autopaikkavuokra. Autopaikkavuokra veloitetaan aina koko kuukaudelta.
 3. Vuokran ja käyttömaksujen muutoksista ilmoittaminen
  Vuokralaiselle ilmoitetaan asuntokohteen huoneiston tai huoneiston osan kokonaisvuokran ja käyttömaksujen muutoksista kirjallisesti postitse kahta kuukautta ennen vuokrantarkistuksen astumista voimaan. Vuokrat tarkistetaan vuosittain kalenterivuoden alussa.
 4. Maksujen suorittaminen
  Autopaikan kuukausimaksu peritään vuokran yhteydessä. Ensimmäinen maksu peritään seuraavan vuokran yhteydessä. Jos autopaikkavaraus on tehdään, kun seuraavan kuun vuokralasku on jo lähetetty asukkaille, lisätään sitä seuraavaan vuokralaskuun kaksi autopaikkalaskua.
 5. Vuokrasopimuksen irtisanominen
  Autopaikka irtisanotaan TYS Booking-järjestelmän kautta peruuttamalla autopaikkavaraus. Onnistuneesta peruutuksesta asukas saa sähköpostiinsa vahvistusviestin.
 6. Avain
  Vuokralaiselle luovutetaan yksi kappale lämpötolpan avaimia. Vuokralainen sitoutuu palauttamaan lämpötolpan avaimen välittömästi vuokrasopimuksen päätyttyä, viimeistään sopimuksen päättymispäivää seuraavana arkipäivänä. Palauttamattomasta tai kadonneesta avaimesta laskutetaan kulloinkin voimassaolevan korvausvastuuhinnaston mukainen hinta.
 7. Muuta
  Talvisaikaan lumenluonti autopaikalta on ensisijaisesti autopaikan haltijan vastuulla. Auton sisätilalämmittimien käyttö parkkialueilla on ehdottomasti kielletty. Lohkolämmittimen lämmitysjohto on aina käytön jälkeen turvallisuussyistä irrotettava pistorasiasta ja pistorasiakotelo on pidettävä lukittuna. Huoltomiehet poistavat tolpissa yksinään roikkuvat johdot.