Skip to main content

Autopaikkojen vuokrausehdot

 1. Vuokra-aika ja irtisanomisaika
  Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä eteenpäin. Vuokrasopimuksen päättyessä myös autopaikka irtisanoutuu automaattisesti. Vuokranantajan taholta irtisanominen tehdään erillisellä ilmoituksella.
 2. Vuokra
  Autopaikasta peritään kuukausittain kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukainen autopaikkavuokra. Autopaikkavuokra veloitetaan aina koko kuukaudelta.
 3. Vuokran ja käyttömaksujen muutoksista ilmoittaminen
  Vuokralaiselle ilmoitetaan asuntokohteen huoneiston tai huoneiston osan kokonaisvuokran ja käyttömaksujen muutoksista kirjallisesti postitse kahta kuukautta ennen vuokrantarkistuksen astumista voimaan. Vuokrat tarkistetaan vuosittain kalenterivuoden alussa.
 4. Maksujen suorittaminen
  Varattavat autopaikat laskutetaan erikseen eParkingin toimesta.
 5. Autopaikan vuokrasopimuksen irtisanominen
  Autopaikka irtisanotaan eParking-järjestelmän kautta peruuttamalla autopaikkavaraus. Onnistuneesta peruutuksesta asukas saa sähköpostiinsa vahvistusviestin.
 6. Lämmitystolpan käyttö
  Auton sisätilalämmittimien käyttö sekä sähköautojen lataus lämmitystolpasta on ehdottomasti kielletty. Lohkolämmittimen lämmitysjohto on aina käytön jälkeen turvallisuussyistä irrotettava pistorasiasta ja pistorasiakotelo on pidettävä lukittuna. Huoltomiehet poistavat tolpissa yksinään roikkuvat johdot.
 7. Muuta
  Autopaikan talvikunnossapito on ensisijaisesti autopaikan haltijan vastuulla. Autopaikkojen jälleenvuokraus on ehdottomasti kiellettyä.