Vuokrasopimus

Vuokrasopimus on sekä vuokranantajan että vuokralaisen etu

Vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoittaminen

Vuokrasopimus on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti, mikäli sinulla on suomalainen henkilötunnus ja pankkitunnukset, joilla voit tunnistautua (tupas-kirjautuminen). Linkki sähköiseen allekirjoitukseen lähetetään sähköpostiisi.

Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen toimistolla

Huom! Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana vuokrasopimuksen voi tulle allekirjoittamaan TYS:n asukastoimistolle vain ajanvaruksella. Varaa aika toimistokäyntiin lähettämällä sähköposti osoitteeseen office@tys.fi. Kerro viestissäsi missä asiassa, minä päivänä ja mihin kellonaikaan haluat vierailla toimistolla. Odota että saat kuittausviestin asiasta.

Vuokrasopimuksen voi myös allekirjoittaa toimistollamme. Erillistä aikaa ei tarvitse varata vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus! Sopimuksen voi allekirjoittaa jo etukäteen tai sen voi tehdä samalla, kun hakee asunnon avaimia.

Vuokra-aika

Vuokrasopimukset tehdään täysiksi kuukausiksi, eli sopimus alkaa kuun ensimmäisestä päivästä ja loppuu kuun viimeiseen päivään. Vuokrasopimus on joko toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen.

Vuokrasopimus tehdään joko toistaiseksi voimassa olevaksi tai määräaikaiseksi. Useimmiten sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi.

Nuorisoasukkaiden sekä Auranhelmen ja Henrikin asukkaiden vuokrasopimukset ovat maksimissaan viiden vuoden mittaisia määräaikaisia vuokrasopimuksia. Tutkijoille vuokrasopimus voidaan tehdä maksimissaan vuodeksi. Määräaikaisia sopimuksia voidaan tehdä myös opintojen keston perusteella.

Määräaikainen sopimus tehdään myös, jos hakijalla on luottohäiriömerkintöjä. Tällöin sopimus on alkuun kolmen kuukauden mittainen ja sopimukselle peritään vakuusmaksu.

Vuokrasopimuksen ehdot ja järjestyssäännöt

Vuokrasopimuksen ehdotJärjestyssäännöt

Hae TYS-asuntoa jo tänään!

Täytä hakulomake