Skip to main content

TYS n´ Chill

TYS n´ Chill är ett gemensamt utrymme för alla hyresgäster i Studentbyområdet

TYS n´ Chill

TYS n´Chill, Tyyssijas utrymmet föt gemesamt bruk, är till fri användning av alla hyresgäster i Studentbyområdet, dvs. Aitiopikikka, Ikituurin Nummenranta, Tyyssija, Studentbyn Väst och Studentbyn Öst mån-sön från kl. 9.00 till 23.00. Du hittar utrymmet på Inspehtorinkatu 12 D, 20540 Åbo.

I utrymmet kan du till exempel plugga ellr se på tv. Utrymmen kan inte reserveras, men hyresgästerna i Studentbyns bostadsobjekt kan ansöka om passagerätt till utrymmet via formuläret på denna sida.

Utrymmet för gemensamt bryk TYS n` Chill använder ett elektroniskt låssystem. Passageinformationen som samlas in av systemet inkluderar nyckelidentifikationsuppgift, datum och klockslag. Passageinformationen används enbart för utredning av brott och vandalism i utrymmet samt för att utreda övriga missbruk av utrymmet.

Nyckelregistrets registerbeskrivning finns tillgänglig på TYS´s webbplats https://tys.fi/sv/dataskydd

TYS kommer att behandla ansökningar om passagerättigheter inom 1-5 arbetsdagar  inom bostadsbyråns öppettider. När ansökan har behandlats får hyresgästen en personlig pinkod via mejl till utrymmet, varefter hyresgästen är fri att använda utrymmet så länge som hyresgästen följer utrymmets användningsvillkor och ordningsregler.

Vid ansökan om passagerätt till det gemensamma utrymmet accepterar hyresgästerna användningsvillkoren och ordningsreglerna för det gemensamma utrymmet och accepterar att följa dem.

Användningsvillkoren av utrymmet för gemensamt bruk
Ordningsregler av utrymmet för gemensamt bruk

Ansökan om passagerätt till utrymme för gemensamt bruk, TYS n´ Chill

Läs mer om våra tjänster!

Tjänster