Skip to main content

TYS n´ Chill

Tyyssijan yhteistila TYS n´ Chill on kaikkien Ylioppilaskylän asuntokohteiden asukkaiden vapaassa käytössä

TYS n´ Chill

Tyyssijan yhteistila TYS n´Chill on koko Ylioppilaskylän eli Aitiopaikan, Ikituurin Nummenrannan, Tyyssijan, Yo-kylä lännen ja Yo-kylä idän asukkaiden vapaassa käytössä ma-su klo 9-23. Tilan löydät osoitteesta Inspehtorinkatu 12 D, 20540 Turku.

Tilassa voit esimerkiksi opiskella, katsoa televisiota tai muuten vaan hengailla. Tila ei ole varattava, vaan Ylioppilaskylän asuntokohteiden asukkaat voivat anoa erillistä kulkuoikeutta tilaan tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta.

TYS n` Chill -yhteiskäyttötilassa on käytössä sähköinen lukitusjärjestelmä. Järjestelmän keräämiä kulkutietoja ovat avaintunniste, päivämäärä ja aikaleima. Kulkutietoja voidaan tarkastella ainoastaan kiinteistöllä tapahtuneiden rikosten ja ilkivallan, sekä muiden väärinkäytösten selvittämiseksi.

Avainrekisterin tietosuojaseloste on luettavissa TYSin nettisivuilla osoitteessa https://tys.fi/tietosuoja.

TYS käsittelee kulkuoikeushakemukset 1-5 arkipäivässä asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. Kun hakemus on käsitelty, asukas saa sähköpostitse tilaan oman henkilökohtaisen pin-koodin, jonka jälkeen asukas saa käyttää tilaa vapaasti, kunhan noudattaa tilan käyttöehtoja ja järjestyssääntöjä.

Kulkuoikeushakemukset tehdessään asukas sitoutuu noudattamaan tilan käyttöehtoja ja järjestyssääntöjä.

Tilan käyttöehdot
Tilan järjestyssäännöt

Kulkuoikeushakemus TYS n´ Chill yhteistilaan

Lue lisää palveluistamme!

Palvelut