Skip to main content
Nyheter

Välkommen på TYS-talko för att laga balkonger och gårdar i skick!

Processed with VSCO with c8 preset

Är du gardenistan i ditt eget liv, med händer som spritter av iver att komma i gång med att odla? Eller vill du kanske bara fräscha upp din gård eller balkong en aning? Nu är rätt tid att efter vintern göra en riktig sommaroas av en eventuell egen gårdsplätt eller balkong!

I synnerhet under vår och sommar är det skönt att sitta ute på gården eller balkongen och att odla till exempel sallad till det egna köket. Särskilt skönt är det att sitta på en prydlig gård eller balkong och TYS inbjuder alla sina hyresgäster till talko för att laga balkonger och gårdar i skick.

Efter vinterdvalan rustar du upp din gård eller balkong genom att till att börja med röja undan döda växtdelar och ogräs. Du behöver bara städa lite för att åstadkomma en synlig

förbättring på din egna gård, balkong eller franska balkong! Alla som anmäler sig som talkodeltagare får dessutom en kruka; den kan du plantera till exempel sommarblommor i för att försköna gården eller balkongen. Om du också visar upp resultatet för oss kan du vinna ett presentkort värt 99 euro hos Viherlassila!

Vem kan delta?

Alla som bor i TYS lägenheter kan delta. Obs! En deltagare/bostad!

Så här deltar du

Delta i talkot genom att senast 10.5.2021 anmäla dig på adressen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckrYTQdNjI6lkJoDxZ_AUcFFyTvdB9IFePA3-cEKC0D8KyOg/viewform?usp=sf_link . Alla som har anmält sig får en kruka som kan försköna gården eller balkongen! Anvisningar för avhämtning av kruka från TYS bostadsbyrån och för leverans av eventuellt trädgårdsavfall skickas per mejl till dem som har anmält sig.

Du tävlar om titeln som stiligaste slutresultat och ett presentkort värt 99 euron hos Viherlassila genom att till adressen office@tys.fi skicka bilder av din gård eller balkong före uppfräschning och slutresultat. Våra följare på Instagram får rösta fram den gård eller balkong som har genomgått den stiligaste omvandlingen. Sista datum för att skicka in bilder till omröstningen på Instagram är 30.5.2021. På Instagram kan man rösta om det stiligaste slutresultatet 31.5–3.6.2021 och vinnaren av Viherlassilas presentkort publiceras 4.6.2021.