Skip to main content
Uutiset

Tervetuloa TYS:n parvekkeen ja pihan kunnostustalkoisiin!

Oletko oman elämäsi gardenista, jonka kädet syyhyävät jo innosta päästä kasviprojektien pariin? Tai kenties haluat tuoda pientä piristystä pihallesi tai parvekkeellesi? Nyt on oiva aika kunnostaa mahdollinen oma piha tai parveke talven jälkeen kesäkeitaaksi!

Omalla pihalla tai parvekkeella on varsinkin keväällä ja kesällä mukava viettää aikaa ja kasvattaa vaikka salaatteja omaan kotikeittiöön. Siistillä pihalla tai parvekkeella ajan viettäminen on erityisen mukavaa ja TYS kutsuu kaikki asukkaansa mukaan pihan ja parvekkeen kunnostustalkoisiin.

Kunnosta pihasi tai parvekkeesi talviteloilta kesäkuntoon esimerkiksi raivaamalla kuolleet kasvinosat ja rikkaruohot pois. Jo pienellä siistimisellä omalla pihalla, parvekkeella tai ranskalaisen parvekkeella voi toteuttaa näkyvän muutoksen! Kaikki talkoisiin mukaan ilmoittautuneet saavat lisäksi ruukun, johon voit esimerkiksi istuttaa kesäkukkia kaunistamaan omaa pihaa tai parveketta. Näytä työsi tulokset myös meille ja voit voittaa 99 euron arvoisen lahjakortin Viherlassilaan!

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua kaikki TYS:n asunnoissa asuvat. Huom! Yksi osallistuminen/asunto!

Osallistuminen

Osallistu talkoisiin ilmoittautumalla mukaan osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfR_gE2GTX0hbyd5hne2mPicBCp0v_24b04tqyywbY1GbXImw/viewform?usp=sf_link 10.5.2021 mennessä.

Kaikki mukaan ilmoittautuneet saavat pihansa tai parvekkeensa koristukseksi ruukun! Ruukun hakuohjeet TYS:n asukastoimistolta sekä mahdollisten puutarhajätteiden toimitusohjeet lähetetään mukaan ilmoittautuneille erikseen sähköpostitse.

Upeimman lopputuloksen tittelistä ja 99 euron Viherlassilan lahjakortista pääset kisaamaan lähettämällä meille osoitteeseen office@tys.fi kuvan pihastasi tai parvekkeestasi ennen kunnostusta sekä lopputuloksesta. Instagramin seuraajamme äänestävät upeimman kunnostuksen tehneen pihan tai parvekkeen. Instagramin äänestykseen lähetettävien kuvien viimeinen toimituspäivä on 30.5.2021. Upeimman lopputuloksen äänestysaika Instagramissa on 31.5.-3.6.2021 ja Viherlassilan lahjakortin voittaja julkaistaan Instagramissa 4.6.2021.