Skip to main content
Nyheter

Vi söker sommarjobbare till vårt kundtjänstteam

Vi söker språkkunniga (finska, engelska och svenska) servicerådgivare till vårt kundtjänstteam för sommarsäsongen 2022. TYS erbjuder kundservice i många kanaler, med förkärlek för de digitala kanalerna.

I servicerådgivarens uppgifter ingår att

  • betjäna kunderna per telefon, mejl, chatt och vid disken
  • sköta uppgifter i anslutning till uthyrning av bostäder och boendetjänster
  • medverka i administrativt arbete och kommunikation riktad till hyresgästerna

Vi förväntar oss att du har en vänlig kundtjänstattityd, har lätt för att samarbeta, lär dig snabbt och har grundläggande insikter i hyreslagstiftningen. Du ska muntligt och skriftligt vara flytande på finska och engelska; svenska är en merit.

Vi behöver dig under sommaren 2022 men det är önskvärt att du också under terminerna kan hoppa in vid rusningstoppar. Vi ger företräde åt sökande som preliminärt åtar sig att arbeta för TYS också sommaren 2023. Arbetsförhållandet inleds i maj 2022 och varar åtminstone till de första dagarna i september.

Intresserad? Mejla senast 22.4.2022 en fritt formulerad ansökan med meritförteckning till adressen rekry@tys.fi. Frågor om arbetet kan du också rikta till mejladressen rekry@tys.fi.

Studentbystiftelsen i Åbo (TYS) bygger, grundrenoverar, hyr ut och underhåller studentbostäder i Åbo. Vi är en hyresgästorienterad ledande aktör som gör det möjligt för studerande att bo tryggt, individuellt, miljövänligt och bekymmersfritt. Vi har ungefär 7000 hyresgäster i våra omkring 5000 bostäder i 20 bostadsobjekt.