Skip to main content
Uutiset

Etsimme kesätyöntekijöitä asiakaspalvelutiimiimme

Etsimme asiakaspalvelutiimiimme kielitaitoisia (suomi, englanti ja ruotsi) palveluneuvojia kausityöntekijöiksi kesälle 2022. TYS tarjoaa asiakaspalvelua monikanavaisesti, sähköisiä kanavia suosien.

Palveluneuvojan tehtäviin

  • kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse, chatissa ja palvelutiskillä
  • asuntojen vuokraamiseen ja asumisen aikaiseen palveluun liittyvät tehtävät
  • lisäksi työhön kuuluu mm. hallinnollisia tehtäviä ja asukasviestintää

Odotamme ystävällistä asiakaspalveluasennetta, sujuvaa tiimityöskentelyotetta, nopeaa omaksumiskykyä sekä vuokralainsäädännön perusymmärrystä. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi suomeksi ja englanniksi on sujuvaa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Työ ajoittuu kesälle 2022, mutta toivottavaa olisi, että voisit tasoittaa ruuhkahuippuja myös lukukausien aikana. Asetamme etusijalle hakijat, jotka alustavasti voisivat työskennellä TYS:llä myös kesällä 2023. Työsuhde alkaa toukokuun 2022 aikana ja kestää vähintään syyskuun alkupäiviin asti.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 22.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@tys.fi. Jos sinulla on tehtävään liittyen kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse rekry@tys.fi.

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija-asuntoja Turussa. Olemme turvallisen, yksilöllisen, ympäristöystävällisen ja helpon opiskelija-asumisen mahdollistava asukaslähtöinen suunnannäyttäjä, jonka 20 asuntokohteen noin 5000 asunnossa asuu noin 7000 asukasta.