Skip to main content
Uutiset

TYS:n avainten hakuun on otettu käyttöön avainautomaatti

TYS:n asukastoimistolla on otettu käyttöön avainautomaatti, jonka kautta asukkaat voivat noutaa avaimia myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella.  Automaatti sijaitsee Tyyssijan A-rapun tuulikaapissa (Inspehtorinkatu 12A, 20540 Turku).

Avainautomaatti toimii pakettiautomaattien tapaan koodilla. Asukas saa tekstiviesteillä ilmoituksen, kun avaimet ovat noudettavissa automaatista. Automaatti on käytössä vuorokauden ympäri. Toimiston aukioloaikojen ulkopuolella lukitusta ulko-ovesta pääsee kulkemaan automaatin PIN-koodilla. Kun PIN-koodi on syötetty ulko-oven koodilaitteeseen, tulee odottaa rauhassa oven avautumista. Avautumisessa on pieni viive.

Uusien vuokrasopimusten avaimet noudetaan edelleen muuttopäivänä pääosin toimistolta. Jos asukas haluaa noutaa avaimensa aukioloaikojen ulkopuolella automaatista, tulee asiasta ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen office@tys.fi viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä.

Muiden avaintennoudot, kuten vara-avaimet, autopaikka-avaimet, varastokopin avaimet yms., tulee edelleen ilmoittaa sähköpostiimme office@tys.fi. Nämä avaimet laitetaan pääsääntöisesti automaatista noudettavaksi, jos automaatissa on tilaa. Asukas saa noutoilmoituksen tekstiviestillä, jos avaimet on viety automaattiin. Muutoin avaimet noudetaan normaalisti toimistolta.

Huomaathan, että myös ajanvarausjärjestelmämme https://vello.fi/tys kautta varatut avaintennoudot saatetaan laittaa automaatista noudettavaksi. Ilmoitathan siis varauksen lisätiedoissa, mikäli sinulla on myös muuta asiaa toimistolle, jonka vuoksi mieluummin noudat avaimesi sieltä.

Avainautomaatin käyttöönoton myötä R-kioskin avainpalvelu poistuu käytöstä.