Skip to main content
Uutiset

TYSin uudet sähköiset palvelut on avattu – rekisteröidy nyt!

TYSin uudistetut asukassivut sekä uusi hakijan palvelu on nyt otettu käyttöön! Palvelujen käyttöönotto vaatii rekisteröitymisen sekä tunnistautumisen joko suomalaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai tekstiviestitunnistautumisella.

 

Kaikkien asukkaiden tulee rekisteröityä uusille asukassivuille

Uudet asukassivut eivät toimi automaattisesti vanhoilla tunnuksillasi, vaan sinun tulee rekisteröityä palveluun.

Rekisteröitymisessä tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta, joka on asukastiedoissasi. Kyseessä on siis se sähköpostiosoite, johon saat esimerkiksi TYSin tiedotteet. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee myös tunnistautua palveluun suomalaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai tekstiviestitunnistautumisella.

Rekisteröidy asukassivuille

Ohjeet rekisteröitymiseen

 

Mikä asukassivuilla on uutta?

Asukassivujen tietoturvaa on parannettu ja monien toivoma verkkomaksaminen on käytössäsi. Voit siis jatkossa vuokrasi maksaa verkko- tai luottokorttimaksuna suoraan asukassivuilta käsin. Asumisen tietopankkina tunnettu tietovaranto siirrettiin samalla asukassivuilta TYSin verkkosivuille. Löydät sen tietopankin nyt verkkosivuilta nimellä Asukkaan opas.

 

Hallitse hakemustasi ja vastaanota tarjouksia hakijan palvelussa

Rekisteröidy uuteen hakijan palveluun, jotta voit hallita asuntohakemustasi ja tarkastella tarjouksia. Ennen uudistusta tehdyt hakemukset löytyvät palvelusta normaalin voimassaoloajan mukaisesti.

Rekisteröitymiseen tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut asuntohakemuksellasi. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua palveluihin sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee myös tunnistautua palveluun suomalaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai tekstiviestitunnistautumisella.

Rekisteröidy hakijan palveluun

Ohjeet rekisteröitymiseen