Skip to main content
Uutiset

Turun Ylioppilaskyläsäätiön huollosta vastaa joulukuun alusta Arkea Oy – ovenavaus- ja vartijapuhelinnumero sekä kiinteistöhuollon päivitysnumero vaihtuvat!

By 23.11.20203 maaliskuun, 2021Ei vielä kommentteja

Turun Ylioppilaskyläsäätiö on kilpailuttanut kiinteistöjensä huoltosopimuksen edellisen ISS Palvelut Oy:n kanssa solmitun sopimuskauden päättyessä. Kilpailutuksen perusteella uusi huoltosopimus on päätetty solmia Arkea Oy:n kanssa. Sopimuskausi alkaa 1.12.2020.

Huoltoyhtiön muutos koskee asuntojen huoltotoimenpiteitä sekä ulkoalueiden hoitoa kaikissa TYS:n asuntokohteissa Iltakajon ja Auringonnousun asuntokohteita lukuun ottamatta. Siivous- ja viherpalveluiden tuottajissa ei tapahdu muutoksia.

Huoltoyhtiön vaihtuminen ei vaadi asukkailta erillisiä toimia. Asukkaat voivat tehdä asunnossaan tai asuntokohteessaan havaitsemistaan vioista ilmoituksen asukassivujen kautta ja ilmoitus siirtyy huollon käsiteltäväksi kuten aikaisemminkin. Jo tehdyt vikailmoitukset otetaan huomioon normaalin prosessin mukaisesti.

Huoltoyhtiön vaihdon yhteydessä ovenavaus- ja vartijapuhelinnumero sekä kiinteistöhuollon päivitysnumero kuitenkin vaihtuvat. Uudet numerot ovat TYS:n asuntokohteissa Iltakajoa ja Auringonnousua lukuunottamatta:

  • Ovenavaus / järjestyshäiriöt (THV Tele- ja hälytysvalvonta Oy): 02 284 6998 (mpm/pvm)
  • Kiinteistöhuoltopäivystys: 0500 523 759 (mpm/pvm)

Iltakajon ja Auringonnousun asuntokohteissa käytössä on yksi numero, joka on:

  • Ovenavaus / järjestyshäiriöt/Kiinteistöhuoltopäivystys: 0500 523 759 (mpm/pvm)

Uudet numerot tulevat käyttöön 1.12. klo 12.00. Jos olet tallettanut vanhat numerot puhelimeesi, kannattaa ne vaihtaa uusiin numeroihin.

Ison kiinteistömassan siirtyminen uudelle toimijalle voi aiheuttaa kiinteistöjen huollossa viivästymisiä. Kiitämme kaikkia asukkaitamme ymmärtäväisestä suhtautumisesta siirtymäkauden aikana!