Skip to main content
Uutiset

Toimintaohjeita huhtikuun alun muuttajille

TYS:n asukastoimisto on avoinna poikkeuksellisesti 1.4.2020 vain klo 12-16 ja toimistolla palvellaan vain avaimia noutavia asiakkaita koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Palvelemme puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa normaalisti klo 9-17.

Kun tulet noutamaan avaintasi, jonota vuoroasi toimiston ulkopuolella ja muista huolehtia jonossa turvavälistä (1,5-2 metriä). Muista ottaa mukaasi kuvallinen henkilötodistus sekä varaudu esittämään se oven lasin läpi. Asiointi tapahtuu siten, että asiakkaat eivät pääse sisälle toimistoon, vaan TYS:n työntekijä ojentaa sinulle avaimen ”oven raosta” kirjekuoressa. Kirjekuoresta löydät asuntosi avaimen lisäksi tärppilistan sisäänmuuttajalle ja nimi tarran ovea/postilaatikkoa varten.

Caribian R-kioski (Kongressikuja 1, 20540 Turku) palvelee myös muuttajia avaintennoudossa. Avaimet ovat noudettavissa R-kioskilta keskiviikkona 1.4.2020 klo 12 alkaen. Lisäpalvelu on maksullinen (5 €/krt), maksu suoritetaan avaimia noutaessa. Avain luovutetaan vain vuokralaiselle henkilöllisyystodistusta vastaan. Avaintennoutaminen R-kioskilta edellyttää, että avaimen noudosta on ilmoitettu etukäteen TYS:lle seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Ilmoita office@tys.fi sähköpostiosoitteeseen viimeistään edellisenä arkipäivänä 31.3. klo 12 mennessä, että haluat noutaa avaimesi R-kioskilta. Laita viestin otsikoksi R-kioski + oma nimesi sekä ilmoita minä päivänä ja mihin kellonaikaan noudat avaimen. Odota että saat kuittausviestin asiasta.

Jos asunnon siivoustasossa on puutteita, ilmoita asiasta välittömästi puhelimitse asiakaspalveluumme 02 275 0200. Mikäli asuntoosi tehdään siivous, sinun tulee huolehtia oven avaamisesta siivousta varten.

Muista muuttaessa huolehtia turvavälistä ja käsihygieniasta sekä vältä koskemasta lainkaan muihin kuin omiin tavaroihisi. Asunnosta saattaa olla muuttamassa pois asukas samaan aikaan kuin aloitat sisäänmuuttoasi.

Toivotamme sinulle sujuvaa muuttoa ja toivomme kärsivällisyyttä näissä poikkeusoloissa!