Skip to main content
Uutiset

Tervetuloa Opiskelijan pyörämessuille 9.9.2023 – tule korjaamaan ja tuunaamaan pyöräsi Tyyssijan sisäpihalle!

Opiskelijan Pyörämessut
LA 9.9. KLO 12-16
Inspehtorinkatu 12, Turku
Tyyssija sisäpiha, Yo-kylä

Korjaa ja tuunaa pyöräsi ja viihdy terassilla!

Opiskelijan Pyörämessuille opiskelijat voivat tulla korjaamaan ja tuunaamaan omia polkupyöriään hauskoissa tunnelmissa. Paikalla on Turun Pyöräpajan asiantuntijoita apuna ja työkalujakin saa lainaksi. Varaosia on pieni valikoima myytävänä. Luvassa myös pienimuotoista ohjelmaa ja ravintola Elo myy juotavaa ja syötävää terassilla kaikkien osallistujien iloksi.

Tuo pyöräsi myyntiin tai kierrätykseen

Kierrätys on messujen yksi tärkeä teema. Jos sinulla on ylimääräinen polkupyörä, voit tuoda sen messuille myyntiin (voit tuoda pyörän lukittuna näytille yhteys- ja hintatietojen kera, kaupanteko kuitenkin suoraan myyjän ja ostajan välillä). Jos pyöräsi on täysin käyttökelvoton, voit tuoda sen myös metallinkeräykseen. Messujen yhteydessä toteutetaan muutenkin yleinen metallinkeräys eli voit tuoda minkä kokoista metallia tahansa messuille metallinkeräykseen (ei muita jätteitä, vain metallia!).

Lahjoita jouluvalosi ja muut hilavitkuttimet!

Messuille voit lahjoittaa myös kaikkea sellaista hyödyllistä ylimääräistä tavaraa, mitä muut voivat käyttää polkupyörän hyödylliseen ja/tai hauskaan tuunaamiseen! Erityisesti toivomme erilaisia paristokäyttöisiä valoja ja led-valosarjoja (ns. jouluvaloja), joiden avulla polkupyörän voi tuunata loistamaan pimeässä, luovastikin. Eli jos sinulla on ylimääräisiä jouluvaloja tai muita paristovaloja tai muuta pyörään turvallisesti kiinnitettävää tavaraa, jota et itse enää tarvitse, laita tavara kiertämään ja ilahduta opiskelijatovereitasi!

Kokeile uutta harrastusta

Pyöräilyn edistäminen voi olla myös uusi harrastuksesi! Turun Pyöräpaja on nykymuodossaan tehnyt tärkeää vapaaehtoistyötä pyöräilyn hyväksi jo vuodesta 2015 lähtien ja toimintaan voi osallistua kuka tahansa asiasta kiinnostunut, taidoista ja tiedoista riippumatta, suomeksi tai englanniksi. Tule siis messuille tutustumaan myös Turun Pyöräpajaan tarkemmin!

Pyörät pesulle! Mutta myöhemmin…

Pyörän peseminen ei ole valitettavasti mahdollista messuilla, mutta lähitulevaisuudessa ylioppilastalon edustalle tulee kuitenkin mahdollisesti koko Suomen ensimmäinen julkinen pyöränpesupiste, joten ratkaisu tähänkin asiaan on tulossa!

Tapahtuman mahdollistavat yhteistyökumppanit:

Study in Turku
Turun Ylioppilaskyläsäätiö/TYS
Turun Pyöräpaja
Turun Ammattikorkeakoulu

Messujen ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Turun Pyörämessut 2024!

Opiskelijan Pyörämessut on Turun Pyörämessujen rinnakkaistapahtuma, joka on suunnattu erityisesti opiskelijoille. Turun Pyörämessut -päätapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2024 elokuussa, voit käydä katsomassa ja fiilistelemässä vuoden 2022 Turun Pyörämessujen sivuja täällä.

Opiskelijan Pyörämessut järjestää:

Turun Pyörämessut Oy
www.messut.net