Skip to main content
Nyheter

Vi söker Finlands bästa hyresgästkommitté!

By 18.4.2024Ingen kommentar

Kisa on käynnissä! The competition is on!

Nu söker vi Finlands bästa hyresgästkommitté!

Har din bostadsobjekt en hyresgästkommitté som förtjänar beröm? Har ni de bästa häppeningarna, har ni åstadkommit något fint i bostadsobjekten, eller är ni helt enkelt det bästa gänget? Nu kan ni skryta! Finlands bästa hyresgästkommitté väljs och vinnarna prisas med presentkort för upplevelser. Samla ihop er hyresgästkommitté och delta i tävlingen så här:

  1. Fundera på exakt vad som gör er invånarkommitté till Finlands bästa.
  2. Sammanställ era resonemang i text och bilder, fotocollage eller en video
  3. Delta i tävlingen genom att skicka era svar senast 13.5. till johanna.viitanen@tys.fi

Ni kan till exempel berätta om era arrangemang och aktiviteter, feedback ni har fått och generellt allt ni har gjort för er bostadsobjekt. Resultatet kan således vara som en annons för er hyresgästkommitté. Observera att det inskickade materialet kan delas på TYS:s kanaler (och nationellt om ni vinner tävlingen).

Den bästa hyresgästkommittén i Finland avgörs av en jury bestående av representanter för SYL, SAMOK och SOA. Den bästa hyresgästkommittén kommer att utses och vinnaren publiceras senast den 17.5. Som belöning får varje medlem i Finlands bästa hyresgästkommitté, förutom berömmelse och ära, ett upplevelsepresentkort (värde 50 €).

Lycka till i tävlingen!