Skip to main content
Nyheter

Utrymmet för gemensamt bruk TYS n’ Chill kommer att öppna sina dörrar i Tyyssija 10.5.! Kom med och bekanta dig med utrymmet och njuta av godsaksbarens utbud


Utrymmet för gemensamt bruk i Tyyssija, TYS n’ Chill, kommer att öppna sina dörrar 10.5.2022 kl. 12! Alla TYS hyresgäster är varmt välkomna att bekanta sig med utrymmena som befinner sig i Tyyssijas D-trappa (Inspektorsgatan 12D, 20540 Åbo) kl. 12-16. Du hittar D-trappans ingång vid den sidan av Tyyssija som vetter mot Studentbyn 11A.

Kom med och säg hej till TYS personal och njut av godsaksbarens utbud! Under vernissagen kommer vi även att berätta hur hyresgäster i Studentbyns bostadsobjekt kan få passagerätt till utrymmet. Det delas ut även blomkrukor, TYS halarmärken från 2021 och 2022 samt annat trevligt åt de snabbaste.

Efter vernissagen är utrymmet i fritt bruk för hyresgäster i Studentbyn dvs. de som bor i Aitiopaikka, Ikituuri, Nummenranta, Tyyssija, Studentbyn väst och studentbyn öst. Utrymmet kan inte bokas, utan boende i studentbyns bostadsobjekt kan ansöka om skild passagerätt till utrymmet via den blankett som finns på vår webbsida fr.o.m. 11.5.

Hjärtligt välkommen!