Skip to main content
Nyheter

Studenternas Cykelmässa ordnas på Tyyssijas innegård den 18.5.

By 15.4.2024Ingen kommentar

Studenternas Cykelmässa ordnas för andra gången lördagen den 18.5. kl. 12–16 på Tyyssijas innergård, i hjärtat av Studentbyn.

Den första mässan var så lyckad att fortsättning följer. Du kan reparera och fixa din egen cykel i en rolig atmosfär, antingen ensam eller tillsammans med vänner. Experter från Turun Pyöräpaja finns på plats för att hjälpa till, verktyg kan lånas och det finns också ett litet urval av reservdelar till salu.

Den här gången kan du också köpa prisvärda och renoverade begagnade cyklar på mässan! Och om din gamla cykel är helt oanvändbar kan du också ta med den till mässans metallinsamling.

Du kan också förändra utseendet på din cykel med hjälp av tillbehör donerade av Turun Ekotori – endast din egen fantasi och ditt mod sätter gränser för ditt skapande. På den senaste mässan fick många studenternas cyklar egna skyddshelgon skapade av fina återvunna plastleksaker. Glädjen hos barnfamiljerna icke att förglömma.

Evenemanget möjliggörs av Study in Turku, Studentbystiftelsen i Åbo (TYS) och Turun Pyöräpaja. Som arrangör fungerar Turun Pyörämessut Oy.

Mer information: https://messut.net/?lang=sv

 

Studenternas Cykelmässa
Lö 18.5.2024 kl. 12–16
Inspektorsgatan 12, Åbo
Tyyssijas innergård, Studentbyn