Skip to main content
Uutiset

Palvelualojen ammattiliitto PAMin työnseisaus vaikuttaa TYS:n kohteiden siivoukseen sekä Iltakajon kiinteistöhuoltoon

Palvelualojen ammattiliitto PAMin työtaistelutoimenpiteenä toimeenpanema työnseisaus vaikuttaa TYS:n asuntokohteiden siivoukseen. Tämän hetken tiedon mukaan työnseisaus kestää 23.-24.3.2023 elleivät neuvotteluosapuolet löydä sovintoa aiemmin. Iltakajossa myös kiinteistönhuolto osallistuu työnseisaukseen, minkä vuoksi vikailmoitusten käsittelyssä voi olla viiveitä – ilmoita kiireellisissä tapauksissa TYS:n toimistolle. Muissa kohteissa kiinteistönhuolto toimii normaalisti.

Työnseisauksen takia siivoustyötä ei tehdä ja siivoustyö jatkuu normaalisti vasta maanantaista 27.3.2023 alkaen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yleisten tilojen (saunat, pesulat, yhteiskeittiöt, porraskäytävät, kerhohuoneet yms.) siivouksissa tulee viivästyksiä eikä tilojen roska-astioita tänä aikana tyhjennetä.

Pyydämme asukkailta kärsivällisyyttä ja yhteistyötä siivouksen osalta. Esimerkiksi yhteiskeittiöissä myös asukkaat voivat tyhjentää täyttyviä jäteastioita ulkona oleviin jätepisteisiin. Huomioithan siis myös muut tilojen käyttäjät vielä korostetummin lakon aikana ja huolehdit omien jälkiesi siivouksesta vielä tavanomaista paremmin. Kiitos ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi!