Skip to main content
Uutiset

Kuunsillan remontoitujen asuntojen asuntohaku on alkanut! Uudet asukkaat pääsevät muuttamaan asuntoihin 1. helmikuuta 2020

TYS aloitti heinäkuun alussa Kuunsillan asuntokohteen A, B, C, D ja E -portaiden perusparannuksen, jossa kohteeseen valmistuu 42 täysin remontoitua asuntoa, joista kuusi on kaksiota ja loput yksiöitä. Uudet asukkaat pääsevät muuttamaan asuntoihin 1. helmikuuta 2020.

Haku asuntoihin on käynnistynyt ja kaikki asunnot sekä pohjakuvat löytyvät TYS:n verkkosivujen asuntohausta. Asuntoihin voi hakea TYS:n verkkosivujen kautta täyttämällä asuntohakemuksen ja valitsemalla haluamansa Kuunsillan huoneistotyypit hakemukselleen.

TYS:n asunnoissa jo asuville on varattu haussa neljäsosa asunnoista. TYS:n asukkaat voivat hakea asuntoihin täyttämällä sisäisen siirron hakemuksen. Asukkaat, joilla on jo voimassa oleva hakemus järjestelmässä, voivat lisätä haluamansa Kuunsillan huoneistotyypit hakemukselleen.

Asuntoihin tehtäville vuokrasopimuksille ei vaadita vuokravakuutta, sillä TYS aloittaa ensi vuonna vakuusmaksuista luopumisen pilotoinnin. Maksuhäiriömerkinnän omaavilta peritään edelleen kolmen kuukauden vuokraa vastaava vakuusmaksu.