Skip to main content
Uutiset

Tervetuloa Kierrätyspäivään 5.5. – tule myymään omat turhat tavarasi tai tekemään edullisia löytöjä!

Onko kotonasi käyttökelpoista kotitaloustavaraa tai vaatteita, jotka haluaisit saada parempaan käyttöön? Tai kenties kaipaat kotiisi uutta kesäistä ilmettä tai itsellesi kesävaatteita? Vaivaako jokin kodin kierrätykseen liittyvä asia mieltäsi?

Järjestämme kaikille asukkaille avoimen Kierrätyspäivän perjantaina 5.5. klo 12–16. Tapahtuman aikana asukkaat voivat tulla Tyyssijan sisäpihan portaille ja Aitiopaikan eteen Tutorintorille myymään pihakirppishengessä omia kotitaloustavaroitaan ja vaatteitaan. Tule kauppaamaan omat turhat tavarasi eteenpäin tai tekemään uusia edullisia löytöjä!

Myyntipaikat ovat ilmaisia, eikä niitä tarvitse varata erikseen, vaan paikalle voi tulla omien myytävien tavaroiden kanssa ja myyntipaikan valita itse. Kaikki omia tavaroitaan myymään tulevat saavat palkinnoksi KUI Designin Turku-tiskirätin! Huonolla kelillä pihakirppis siirtyy Tyyssijan TYS n´ Chilliin.

Tapahtuman aikana SPR pitää TYS n´ Chillissä myös Clothing Swappia, johon voi tuoda omia vaatteita ja vaihtaa ne uusiin.

Minimessuilla saat lisätietoa kierrätyksestä

Lisäksi Tyyssijan sisäpihan minimessuilla voit Lounais-Suomen Jätehuollon opastuksella tutustua tarkemmin kierrätyksen saloihin. TYS:n pisteellä saat kuulla, mikä on paras tapa kierrättää kodin käyttökelpoista tavaraa esim. huonekaluja ja osallistua visaan, jossa arvotaan kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia SPR:n Kontti myymälään. RESPONSE-mentoreiden opastuksella voit osallistua Yo-kylän ploggingiin.

Tapahtuman aikaan K-Market Ylioppilaskylässä on erikoistarjouksia.

Psst! Seuraa myös oman asukastoimikuntasi tiedotteita 😉 Osa asukastoimikunnista järjestää viikonlopun mittaan 6.–7.5. omia tapahtumiaan Kierrätyspäivään liittyen.