Skip to main content
Uutiset

Anssi Aalto Turun Ylioppilaskyläsäätiön uudeksi kiinteistöjohtajaksi

Rakennusinsinööri Anssi Aalto on Turun Ylioppilaskyläsäätiön (TYS) uusi kiinteistöjohtaja. Aalto, 44, on toiminut Skanska Talonrakennus Oy:ssä projektipäällikkönä vastaten suunnittelunohjaustiimin esimiehenä suunnittelunohjauksesta ja rakennuttamistehtävistä Varsinais-Suomen toimitilahankkeissa. Aalto siirtyy säätiön palvelukseen huhtikuun 2021 alussa.

”Halusin tarttua mahdollisuuteen siirtyä TYS:n kiinteistöjohtajaksi. Säätiö on merkittävä toimija Turussa vuokranantajana, rakennuttajana ja kiinteistöjen kehittäjänä ja kunnossapitäjänä. Sen tehtävä ja tarkoitus opiskelijoiden asumisen kehittäjänä ja turvaajana on mielestäni erityisen innostava, ja otan tehtävän vastaan erittäin motivoituneena, On myös hienoa, että voin jatkaa uudessa tehtävässä Turussa, jossa asun perheineni ja jonka tunnen hyvin entuudestaan”, Anssi Aalto sanoo.

TYS:n nykyinen kiinteistöjohtaja Ismo Aaltonen siirtyy eläkkeelle loppukesästä 2021 ja sitä ennen hyödyntää mahdollisuutta pitää lomaa toukokuun 2021 alusta alkaen. Aaltonen on tullut säätiön palvelukseen vuonna 1996.

”Olen erittäin tyytyväinen, että Turun Ylioppilaskyläsäätiölle tarjoutui mahdollisuus saada Anssi Aalto säätiön kiinteistöjohtajaksi. Aallolla on vankka kokemus suunnittelusta ja rakennuttamisesta sekä niiden johtamisesta, ja hänellä on myös käytännön työnjohtokokemusta, mikä kaikki on hyödyllistä säätiön kiinteistöjohtajan tehtävissä. TYS elää lähivuosina varsin vahvan kasvun aikaa, ja on keskeisesti kehittämässä opiskelija-asumista ja siihen liittyviä palveluita Turussa. Tämä on mahdollista yhdessä Anssi Aallon ja säätiön osaavan henkilöstön ja kumppanien kanssa. Toivotamme Anssi Aallon tervetulleeksi Turun Ylioppilaskyläsäätiöön ja sen johtoryhmän jäseneksi”, toteaa Turun Ylioppilaskyläsäätiön toimitusjohtaja Risto Siilos.

Lisätietoja:

Risto Siilos
toimitusjohtaja
p. 0505 606 1072

Anssi Aalto
kiinteistöjohtaja 1.5.2021 alkaen
p. 040 865 6988