Skip to main content
Uutiset

Turun Ylioppilaskyläsäätiön uudet verkko- ja asukassivut otettu käyttöön

By 7.5.201915 toukokuun, 2019Ei vielä kommentteja

Turun Ylioppilaskyläsäätiön (TYS) uudet verkko- ja asukassivut otettiin käyttöön vappuna. Samassa yhteydessä myös asuntohaku ja asuntohakemuslomake uudistettiin. Kantava ajatus uusilla sivuilla tiivistyy lauseeseen: Tervetuloa omaan kotiin. TYS:n asunto on monelle opiskelijalle ensimmäinen oma koti. Asunto voi olla myös vaihto-opiskelijan ensikosketus Suomeen ja suomalaiseen kulttuuriin. Säätiön sähköiset palvelut muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, josta asiakkaat löytävät helposti tarvitsemansa.

Verkkosivujen uudistuksen myötä TYS:n asiakkaiden on entistäkin helpompaa löytää ja hakea itselleen asuntoa. Uudistetuilla asukassivuilla omaa asumista koskevat asiat hoituvat kätevästi yhden sivun kautta. Projektissa otettiin huomioon kohderyhmän tarpeet ja palaute aiemmista sivuista ­­– sivustot toimivat kolmikielisesti kaikilla päätelaitteilla.

Sivustojen uudistuksen yhteydessä myös TYS:n ilme päätettiin päivittää. Uudistuksen lähtökohtana on moderni ja houkutteleva ilme, joka huomioi myös säätiön pitkän historian. Logossa säilytettiin jo säätiön alkuajoista mukana ollut Ylioppilaskylää ilmasta kuvattuna esittävä liikemerkki. Keskeinen muutos on TYS-lyhenteen käyttöön siirtyminen. Myös värimaailma sekä kuvamaailma on uudistunut.