Skip to main content
Uutiset

Onko sinun opiskelijakotisi Turun tai kenties koko Suomen kaunein? Osallistu kilpailuun ja voit voittaa sisustuspalkintoja!

Suomen opiskelija-asunnot SOA ry sekä opiskelija-asuntoyhteisöt eri puolilta Suomea etsivät kauneimpia opiskelijakoteja paikallisissa sekä valtakunnallisessa Suomen kaunein opiskelijakoti 2020 -kilpailussa. Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää, että opiskelijan koti voi olla viihtyisä ja kaunis. Esittele kotisi kuvalla, kuvilla tai videolla ja voit voittaa yhteensä jopa 599 euron arvosta sisustuslahjakortteja!

Kilpailussa järjestetään yhtä aikaa paikallis- ja loppukilpailu. Turun paikalliskilpaikun osallistujat julkaistaan TYS:n Instagramissa @tysturku, jossa kaikki halukkaat pääsevät äänestämään tykkäämällä omasta suosikistaan. Paikalliskilpailuun osallistumalla osallistut automaattisesti loppukilpailuun, jossa asiantuntijaraati valitsee kaikkien kaupunkien osallistujista Suomen kauneimman opiskelijakodin 2020.

Kilpailun osallistumisaika on 20.5. – 3.6.2020. Julkaisemme osallistuvia koteja TYS:n Instagramissa sitä mukaa, kun saamme kuvia ja videoita. Kilpailun äänestys käynnistyy heti, joten mitä aikaisemmin osallistut kilpailuun, sitä kauemmin olet mukana äänestyksessä.  Paikalliskilpailun voittaa koti, joka on saanut 14.6. mennessä eniten tykkäyksiä ja voittaja julkaistaan 15.6.2020. Valtakunnallisen kilpailun voittaja julkaistaan 20.6.2020.

Kilpailun säännöt


Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua kaikki TYS:n asunnossa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailla osallistuminen edellyttää holhoojan suostumusta. Osallistua voi joko yksin tai ryhmänä.

Osallistuminen

Osallistumisaika on 20.5.–3.6.2020

Osallistu kilpailuun ottamalla kodistasi yksi tai useampi kuva tai maksimissaan yhden minuutin pituinen video, jossa esittelet omaa Suomen kauneinta opiskelijakotiasi.

Lähetä kuva, kuvat tai video sähköpostitse osoitteeseen office@tys.fi otsikolla Suomen kaunein opiskelijakoti 2020. Turun paikalliskilpailun osallistujat julkaistaan Instagramissa @tysturku sitä mukaan, kun osallistujat lähettävät kuvia tai videoita. Instagramissa seuraajat pääsevät äänestämään Turun kauneimman opiskelijakodin 2020 tykkäämällä oman suosikkinsa kuvasta, kuvista tai videosta. 

Kaikki paikalliskilpailuun osallistuneet osallistuvat automaattisesti myös valtakunnalliseen kilpailuun, jossa asiantuntijaraati valitsee osallistujien joukosta Suomen kauneimman opiskelijakodin 2020. Raatiin kuuluvat Pentti Kareoja (Tilasuunnittelun professori, Aalto-yliopisto), Saila-Mari Kohtala (Päätoimittaja, Gloria, Gloria Fashion Show & Glorian Koti), Julia Hermans (Puheejohtaja, Aalto-yliopiston Arkkitehtikilta ry) ja tuomariston sihteeri Lauri Lehtoruusu (toiminnanjohtaja, Suomen opiskelija-asunnot SOA ry).

Kuvan, kuvien tai videon toteutus

Materiaalin voit tuottaa vapaasti eri välineillä. Materiaalissa tulee huomioida yksityisyyden suoja, sekä tekijänoikeudelliset seikat. Jos teet videon, on sen maksimipituus yksi minuutti.

Palkinnot

Turun paikalliskilpailun voittaja: Lahjakortti PUF Design Markettiin (arvo 99 euroa)

Loppukilpailun voittaja: Lahjakortti Finnish Design Shopiin (arvo 500 euroa)

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Aikataulu

Osallistumisaika on 20.5..2020-3.6.2020

Paikalliskilpailun äänestysaika 20.5-14.6.2020

Paikalliskilpailun voittaja julkistetaan 15.6.2020.

Raadin valitsema loppukilpailun voittaja julkistetaan 20.6.2020 mennessä.

Kilpailun viralliset säännöt

Suomen kaunein opiskelijakoti -kilpailun säännöt 

Kilpailun rekisteriseloste.

Osallistumalla kilpailuun kilpailijat hyväksyvät paikallis- ja loppukilpailun viralliset säännöt.

Lisätietoja

Lisätietoja paikalliskilpailusta saat sähköpostitse osoitteesta office@tys.fi

Lisätietoja valtakunnallisesta kilpailusta: Suomen kaunein opiskelijakoti 2020