Skip to main content
Uutiset

Vuoden 2023 haalarimerkkikisa on ratkennut!

Etsimme kevään aikana vuodelle 2023 uutta haalarimerkki-ideaa, joka kuvastaa TYS:llä asumista ja tyssiläistä mielenmaisemaa. Toivoimme kilpailuun paljon erilaisia rohkeita merkkiehdotuksia ja sellaisia saimmekin! Kilpailuun saatiin ennätykselliset 63 erilaista ehdotusta, joiden joukosta TYS:n henkilöstöstä ja vielä opintojaan suorittavista kausityöntekijöistä koostuva raati valitsi voittajan.

Raati pyrki valitsemaan ehdotusten joukosta sellaisen merkin, joka olisi samastuttava ja aihe tuttu mahdollisimman monelle TYS:n 18 eri asuntokohteessa asuvalle asukkaalle. Valinnassa noudatettiin myös tekijänoikeuksia. Ehdotusten joukossa oli esimerkiksi aiheita, joissa esiintyi mm. Posankka, muumihahmoja ja muita tekijänoikeuden alaisia teoksia, joita ei voitu merkin aiheeksi valita.

Voittajaksi raati valitsi TYS:n mm. Jodelissa paljon puhuttanutta energiansäästökampanjaa käsittelevän merkin. Raati arvosti merkissä erityisesti sen huumoria ja ajankohtaisuutta.

Näin ehdotuksen taiteillut asukas kertoi merkin syntyprosessista:

”Kun aloin suunnittelemaan merkkiä, mietin ajankohtaisia asioita, jotka koskettaisivat mahdollisimman monia. Nopeasti mieleen tuli tietenkin energiakriisi ja toimenpiteet sitä vastaan. Ja sitten inspiroiduin TYS:n energiasäästövinkeistä.”

Voittaja saa palkinnoksi 99 euron arvoisen K-ryhmän lahjakortin.

Vuoden 2023 TYS-haalarimerkki on käynyt graafikon käsittelyssä ja lähtee nyt painoon. Merkki tulee ilmaiseksi TYS:n toimistolle jakoon kaikille asukkaille. Tavoitteena on, että merkit saataisiin jakoon ennen vappua. Ilmoitamme merkkien saapumisesta erikseen sosiaalisen media kanavissamme Instagramissa ja Facebookissa sekä asukasuutiskirjeessä.