Skip to main content
Blogi

Turun parhaat brunssit: M Kitchen & Café

Aiemmassa Tiirikkala-aiheisessa postauksessani tunnustauduin jo brunssien ykkösfaniksi. Tiirikkalan lisäksi suosikkibrunnseihini Turussa kuuluu M Kitchen & Cafén brunssi, jota pääsee nauttimaan Aboa Vetus & Ars Nova –museon tiloissa tunnelmallisessa jokirannassa.

Kävin viimeksi M Kitchen & Cafén brunssilla toukokuun lopulla. Ilma oli ihanan kesäinen ja aurinkoinen, ja kävelymatkalla brunssille sai nauttia todellisesta kevään väriloistosta. Väriloistossa tosin brunssi itse ei jäänyt yhtään huonommaksi – niin montaa erilaista sorttia oli tarjolla!

Brunssi on buffet-tyylinen, joten ruokaa saa syödä juuri sen verran kuin haluaa. Salaattipöydässä on tarjolla monia erilaisia salaatteja, ja lämmintä ruokaakin on aina tarjolla – omasta mielestäni on hieman erikoista syödä brunssilla lasagnea tai pihvejä, joten valikoinkin usein lämpimästä osastosta lautaselleni vain munakokkelia. Itse tehty focaccia on todella hyvää, ja sen päällysteeksi on aina tarjolla erilaisia levitteitä ja hummusvaihtoehtoja.

Kaikkein parasta tässä brunssissa on kuitenkin jälkiruoka. Jälkiruokapöytään kuuluu aina herkullisia juustoja ja hedelmiä, ja niiden lisäksi M Bakeryn leivonnaisia. Viime brunssikerrallamme saimme nauttia pannukakusta, viinereistä, tummasuklaa-vadelmakakusta, maitosuklaakakusta sekä höyhenenkevyestä suklaavaahdosta.

Jos etsit kesääsi hyvää brunssipaikkaa ja olet erityisesti makeiden leivonnaisten perään, suosittelen ehdottomasti M Kitchen & Cafén brunssia. Muista kuitenkin varata paikka etukäteen, sillä tämä brunssi on melkein aina täynnä! Kattauksia löytyy sekä lauantaisin että sunnuntaisin klo 11 ja 13.

Lisätietoja M Kitchen & Cafén sivuilta: http://mbakery.fi/mkitchencafe/brunssi/

Bloggari: Heta Hovi