Skip to main content
Uutiset

Tarjolla kesätöitä TYS:n asiakaspalvelussa!

By 14.3.202425 maaliskuun, 2024Ei vielä kommentteja

*Hakuaika päättynyt*

Haluaisitko tukea opiskelijoita asumiseen liittyvissä asioissa? Sujuuko sinulta ystävällinen asiakaspalvelu niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin? Turun Ylioppilaskyläsäätiöllä (TYS) saattaisi olla juuri sinulle sopiva kesätyö!

Etsimme nyt asiakaspalvelutiimiimme kahta kesätyöntekijää palveluneuvojan tehtävään. Työ alkaa toukokuussa ja kestää syyskuun alkupäiviin asti, mutta toivomme, että voisit olla apunamme myös kesän jälkeen.

 

Mitä työ pitää sisällään?

Palveluneuvojana palvelet ja neuvot TYS:n monikansallista asiakaskuntaa asumiseen liittyvissä asioissa niin toimistolla, puhelimessa, sähköpostitse kuin chatin välityksellä. Työtä tehdään kesäkuukausina pääsääntöisesti klo 8–15 välillä.

Työpaikkasi on TYS:n asukastoimisto, joka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Turun Ylioppilaskylässä. Toimistomme on vuonna 2022 valmistuneessa Tyyssija-rakennuksessa.

 

TYS:n kesätyöntekijänä saat…

  • Rennon ja mukavan työporukan, jossa kaikki auttavat toisiaan tarpeen mukaan
  • Kesätyön toivottavasti jopa useammaksi kesäksi sekä osa-aikatöitä syksylle ja keväälle
  • Upouudet työtilat hyvien yhteyksien päässä Turun Ylioppilaskylässä

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta ystävällistä asiakaspalveluasennetta, sujuvaa tiimityöskentelyotetta, nopeaa omaksumiskykyä sekä vuokralainsäädännön perusymmärrystä. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi suomeksi ja englanniksi on sujuvaa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Työ ajoittuu tulevalle kesälle, mutta toivomme, että voisit olla apunamme myös syys- ja kevätlukukauden ruuhkahuippujen aikaan, kesällä 2025 – ja kenties myöhempinäkin kesinä! Asetamme etusijalle hakijat, jotka voisivat alustavasti työskennellä meillä aika ajoin myös kesän 2024 jälkeen.

Paikka sopii siis erinomaisesti vaikkapa opintojensa alussa olevalle opiskelijalle.


Kuulostaako hyvältä?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 24.3.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@tys.fi. Jos sinulla on tehtävään liittyen kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse rekry@tys.fi.

 

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija-asuntoja Turussa. TYS:n noin 5000 asunnossa asuu noin 7000 asukasta. Haluamme olla helposti lähestyttävä, asiakaslähtöinen asukkaan turvallisuutta ja hyvinvointia edistävä ajanmukainen osaaja. Tavoitteenamme on, että TYS on hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä.