Skip to main content
Uutiset

Etsimme talotekniikka-asiantuntijaa

By 9.10.20233 marraskuun, 2023Ei vielä kommentteja

*Hakuaika on päättynyt*

Etsimme Turun Ylioppilaskyläsäätiön kiinteistöpalvelutiimiin vakituiseen työsuhteeseen talotekniikka-asiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluvat säätiön kiinteistöjen uudis- ja peruskorjauskohteiden taloteknisten järjestelmien suunnittelunohjaus, asiantuntijatehtävät ja rakentamisen valvonta. Lisäksi vastaat rakentamiseen liittyvien asiakirjojen ylläpidosta, huolehdit tarvittavista viranomaistarkastuksista ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin. Sinulla on myös sähkötöiden ja kiinteistöautomatiikan tuntemusta.

Meillä pääset osaksi tiivistä tiimiä, jonka jäsenet tukevat ja tuuraavat toisiaan tarpeen mukaan. Toivomme, että olet positiivinen ja ratkaisuhenkinen joukkuepelaaja.

Saatat olla etsimämme asiantuntija, jos sinulla on…

  • LVI-insinöörin tai talotekniikan insinöörin koulutus
  • kyky hallita isoja kokonaisuuksia
  • talotekniikan kustannusosaamista

Lisäksi hallitset taloteknisten järjestelmien kokonaisuuden.

Odotamme sinulta alan yleisimpien IT-sovellusten hallintaa. Pystyt kertomaan näkemyksesi selkeästi suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Eduksi katsotaan projekti- ja suunnittelunohjauskokemus sekä englannin kielen taito.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.10.2023 mennessä osoitteeseen rekry@tys.fi. Tehtävään sisältyy 6 kk koeaika. Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Anssi Aalto puhelimitse (p. 040 865 6988). Soittoajat: ke 11.10. klo 12–15, ti 24.10. klo 12–15 sekä ke 25.10. klo 12–15.

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija-asuntoja Turussa. TYS:n noin 5000 asunnossa asuu noin 7000 asukasta. Haluamme olla helposti lähestyttävä, asiakaslähtöinen asukkaan turvallisuutta ja hyvinvointia edistävä ajanmukainen osaaja. Tavoitteenamme on, että TYS on hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä.