Skip to main content
Uutiset

Etsimme palveluneuvojaa, jolla on kokemusta asumisneuvonnasta

By 15.1.202429 tammikuun, 2024Ei vielä kommentteja

*Hakuaika tähän tehtävään on päättynyt*

 

Haluaisitko tukea opiskelijoita asumiseen liittyvissä kysymyksissä? Kiinnostaako sinua työ monikansallisen asiakaskunnan parissa? Saatat olla etsimämme työkaveri! Etsimme joukkoomme palveluneuvojaa, jolla on työkokemusta myös asumisneuvonnasta.

Tarjolla oleva työ jakautuu kahteen osaan.

Palveluneuvojan työssä neuvot TYS:n monikansallista asiakaskuntaa asumiseen liittyvissä asioissa niin toimistolla, puhelimitse, sähköpostitse kuin chatin välityksellä. Edistät työtavallasi positiivisia asiakaskohtaamisia.

Asumisneuvojan roolissa tuet asukkaita erilaisissa asumiseen, elämiseen, vuokranmaksuun ja häiriöihin liittyvissä ongelmissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä eri tiimien kesken, joten toivomme, että olet sosiaalinen, positiivinen ja yhteisiin tavoitteisiimme sitoutuva tiimityöntekijä.

Onnistut ja viihdyt työssäsi, mikäli sosiaaliset taidot ovat vahvuutesi, ja olet tottunut erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa toimimiseen. Etua on myös monikulttuurisesta osaamisesta, sillä kohtaat työssäsi paljon eri kulttuurien edustajia.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • olet työskennellyt aikaisemmin asumisen parissa, ja vuokrauksen, isännöinnin sekä vuokravalvonnan prosessit ja periaatteet ovat sinulle tuttuja
  • sinulla on aiempaa kokemusta asumisen ongelmien ennaltaehkäisystä ja niihin puuttumisesta
  • sinulla on aiempaa kokemusta asumisviihtyvyyteen vaikuttavien erimielisyyksien sovittelusta
  • hallitset MS Office -ohjelmien sujuvan käytön
  • sinulla on hyvä englannin ja ruotsin kielen taito
  • olet suorittanut tradenomin, merkonomin, restonomin, sosionomin tai muun soveltuvan tutkinnon
  • olet rohkea, et hätkähdä pienistä, ja tartut reippaasti sekä itseohjautuvasti toimeen
  • teet töitä hymyssä suin positiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteella

Asiakaspalvelun käytössä olevia ohjelmia ovat mm. kiinteistötietojärjestelmä Tampuuri ja tiketöintijärjestelmä EeedoDesk.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kehittyvässä toimintaympäristössä, mukavassa työyhteisössä ja uusissa toimitiloissa. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Lisäksi saat joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä hyvät työhyvinvointiedut. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haethan tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@tys.fi. Kerro miksi juuri sinä olisit loistava valinta tehtävään. Tutustumme hakijoihin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakijatietosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.1.2024.

Asiakkuus- ja viestintäjohtaja Pirjo Lipponen-Vaitomaa keskustelee mielellään kanssasi tehtävistä ja meillä työskentelystä. Tavoitat Pirjon puhelimitse (p. 0400-827800) to 18.1.2024 klo 12–14, pe 19.1. klo 9–11, ma 22.1. klo 9–11 tai ke 24.1.2024 klo 12–14. Muina ajankohtina tavoitat Pirjon parhaiten sähköpostitse Pirjo.Lipponen-Vaitomaa(at)tys.fi.

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi.

 

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija-asuntoja Turussa. TYS:n noin 5000 asunnossa asuu noin 7000 asukasta.

Haluamme olla helposti lähestyttävä, asiakaslähtöinen asukkaan turvallisuutta ja hyvinvointia edistävä ajanmukainen osaaja. Tavoitteenamme on, että TYS on hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä.