Skip to main content
BlogiUutiset

Parasta syksyssä

Vaikka olenkin henkeen ja vereen kesäihminen, on syksykin kuitenkin mukavaa aikaa. Se on uusien alkujen aikaa, kun koulut ja yliopistot alkavat. Ilmat viilenevät ja raikastuvat – vaikkakin tämä syksy on alkanut melko aurinkoisissa ja lämpimissä tunnelmissa. Pimeyden lisääntyessä ja koulu- ja työstressimäärän kasvaessa on hyvä muistaa kaikki syksyn positiiviset puolet, joista itselleni tärkeitä ovat ainakin:

Teenjuonti. Tee on ehdottomasti syys- ja talvijuoma, ja kesällä teen juominen on aivan mahdotonta, jos koko ajan on todella lämmin. Minä olen jo aloittanut jokapäiväiset aamu- ja iltateerutiinini, aamulla joko mustaa tai vihreää ja illalla rooibosta.

Kuvassa suosikkiteeni sekä uusi supersöpö penaali

Koulun alku. Jokainen syksyni on alkanut perinteisellä shoppailuretkellä Suomalaiseen kirjakauppaan, josta olen ostanut koulun alkua varten tarvittavia juttuja – värikkäitä kyniä, yliviivaustusseja, söpöjä muistilappuja… Tätä perinnettä olen jatkanut myös yliopistossa. Tänä vuonna minulla alkoi koulun sijaan työharjoittelu, mutta sitäkin varten löysin jotain uutta: maailman söpöimmän Minni-penaalin!

Syyssateet. Tarvitseeko tätä edes perustella? Mikään ei ole niin kotoisaa kuin nököttää sisällä ja kuunnella sateen ropinaa. Ja näin syksyllä saa kaivaa esiin myös värikkäät kumpparit ja kuljeskella niissä hyvillä mielin!

Villapaitojen lisäksi tänä syksynä pääsee käyttöön Ecuadorista ostettu laamakuvioinen paksu huppari. Ihanan lämmin ja pehmoinen!

Villasukat ja villapaidat. Rakastan värikkäitä villapaitoja (varsinkin oversize-mallisia), ja villasukat ovat ehdottomasti maailman mukavin vaatekappale.


Joulufiilistely.
Syyskuu tarkoittaa sitä, että joulukuukin on jo tosi lähellä. Joulufiilistelyn voi aloittaa vaikkapa ostamalla joulukalenterin – The Body Shopin kalenterit taitavat ilmestyä tässä aivan piakkoin, ja minä aion olla ensimmäisenä jonossa, etten vain jää ilman!

Harrastukset. Syksyllä harrastukset alkavat syystauolta. Minä olen täyttänyt iltani tanssitunneilla; bachataa, kuubalaista sonia, cha chata ja rumbaa, salsaa, west coast swingiä, buggia, ruedaa ja kuubalaisten tanssien tekniikkaa. Kesälomalla voi välillä mietityttää, mitä sitä kaikella vapaa-ajallaan tekisi, mutta tätä ongelmaa ei varmasti ole syksyllä!

Bloggari: Heta Hovi