Skip to main content
Uutiset

Etsimme kahta palveluneuvojaa asiakaspalveluun

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija-asuntoja Turussa. TYS:n noin 5000 asunnossa asuu noin 7000 asukasta.

Haluamme olla helposti lähestyttävä, asiakaslähtöinen asukkaan turvallisuutta ja hyvinvointia edistävä ajanmukainen osaaja. Tavoitteenamme on, että TYS on hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä.

TYS rekrytoi kaksi palveluneuvojaa, joista toinen vastaa myös puhtauspalveluiden laadusta

Palveluneuvojan työssä edistät positiivisia asiakaskohtaamisia monikanavaisessa palveluympäristössä avustaen asiakkaita erilaisissa palveluun, asumiseen tai asiakkuuteen liittyvissä asioissa. Palvelukanavina työssä ovat asiakaspalvelu toimistolla, puhelin, sähköposti ja chat. TYS:n puhtauspalvelujen laadusta vastaava palveluneuvoja valvoo lisäksi tilaajan ominaisuudessa siivouksen teknistä ja toiminnallista laatua yhteistyössä siivousliikkeen kanssa.

Sopisit erityisen hyvin palvelutiimiin motivoituessasi uuden oppimisesta ja erilaisten asiakkaiden kohtaamisista. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja nautit vuorovaikutustaitojen hyödyntämisestä työssäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • hallitset MS Office-ohjelmistojen sujuvan käytön
  • suullinen ja kirjallinen ilmaisusi suomeksi ja englanniksi on sujuvaa, ruotsin kielen taito on eduksi
  • olet suorittanut tradenomin, merkonomin, restonomin tai muun soveltuvan tutkinnon
  • sinulla on lisäksi kokemusta puhtausalan toimintaympäristöstä ja soveltuva puhtausalan tutkinto, jos tulet puhtauspalveluiden laadusta vastaavan palveluneuvojan tehtävään.

Asiakaspalvelun käytössä olevia ohjelmistoja ovat mm. kiinteistötietojärjestelmä Tampuuri ja tiketöintijärjestelmä EeedoDesk.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kehittyvässä toimintaympäristössä ja mukavassa työyhteisössä uusissa toimitiloissa. TYS tarjoaa joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työhyvinvointiedut. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haethan tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@tys.fi. Kerro miksi juuri sinä olisit loistava valinta tehtävään ja kumpaa tehtävää haet.  Tutustumme hakijoihin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakijatietosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.1.2023. Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Asiakkuus- ja viestintäjohtaja Pirjo Lipponen-Vaitomaa keskustelee mielellään kanssasi tehtävistä ja meillä työskentelystä. Soita Pirjolle (p. 0400-827800) arkipäivisin klo 10–15. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi.