Skip to main content
Blogi

Leffailta nummenrantalaisten kanssa

By 29.3.201929 huhtikuun, 2019Ei vielä kommentteja

Nummenrannan asukastoimikunta järjesti tässä taannoin todella mukavan yllärin! Se organisoi nimittäin leffaillan Nummenrannan asukkaille – eikä ihan mitä tahansa leffailtaa, vaan lähdimme oikein elokuvateatteriin! Toimikunta tarjosi koko lystin, joten itse ei asukkaan tarvinnut tästä lystistä maksaa kolikkoakaan. Todella hyvä idea ja näin asukkaana olin valtavan iloinen kyseisestä tapahtumasta! Taas sai olla tyytyväinen, että sattuu juuri TYS:llä asumaan 🙂

Turussa asumiseni aikana olen ehtinyt käydä elokuvissa jo monta kertaa. Elokuvissa käyminen on ihana pikku pakohetki arjesta ja elokuvateattereissa on aina aivan ihana tunnelma – rakastan pop cornin tuoksua ja teatterin äänitehosteita, jotka humahtavat korviin täydellä voimalla valojen sammuttua. Turun Kinopalatsi on todella kätevällä paikalla aivan kaupungin keskustassa, joten sinne on helppo mennä. Aivan Kinopalatsin vierestä löytyy vieläpä Sweet Town -karkkikauppa, joka on varustettu ”Suomen suurimmalla irtokarkkivalikoimalla”. Vaikka Kinopalatsin omakin herkkuvalikoima on hyvin kattava, käyn silti aina hakemassa leffakarkkini juuri Sweet Townista, sillä sieltä löytyy aivan kaikkea. Siis todella, aivan kaikkea. Jos sieltä kävisi ostamassa jokaista irtokarkkilaatua yhden kappaleen, niin karkkipussin yhteispainoksi tulisi varmasti monta kiloa.

Nummenrannan järjestämässä leffaillassa illan elokuvana oli Oscar-voittaja Favourite. Minulla oli leffasta melko korkeat odotukset, sillä rakastan historiallisia draamoja. Tämä oli kuitenkin hieman liiankin dramaattinen ja vähän liian taiteellinen. Oli siinä hetkensä, mutta en kyllä valitettavasti voi suositella elokuvaa kovinkaan lämpimästi. Vähän aikaa sitten kävin teatterissa katsomassa elokuvan Oikeuden puolesta, joka taas oli hieman enemmän minun makuuni. Todella hyvä ja viihdyttävä tositarinaan perustuva elokuva, ja sille voinkin antaa lämpimät suositukseni. Viime vuoden lopulla kävin katsomassa Olavi Virta -elokuvan ja Queenistä kertovan Bohemian Rhapsodyn, jotka molemmat tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen.

Nyt maaliskuun lopulla saa ensi-iltansa Disneyn uusin filmatisointi Dumbo. Pesunkestävänä Disney-fanina odotan tätä elokuvaa todella paljon ja toivonkin, että se vastaa odotuksia. Eiköhän, sillä tähän mennessä kaikki Disneyn uudelleen tehdyt näytellyt versiot klassikkoelokuvista ovat olleet todella onnistuneita.