Skip to main content
Uutiset

Kimppakämppä haaveissa? TYS:ltä voit vuokrata asunnon myös kaverin kanssa!

By 12.3.201929 huhtikuun, 2019Ei vielä kommentteja

TYS tarjoaa useissa kohteissaan mahdollisuuden vuokrata asunto myös kaverin kanssa. Vuokrattavana on esimerkiksi soluasuntoja, joissa kolmekin kaverusta voi asua yhdessä omissa huoneissaan. Myös kahden, kolmen ja neljän huoneen asunnon voi vuokrata yhdessä ystävän kanssa.

Yhdessä asuminen on hauskaa ja edullista. Kämppisten kanssa tylsä arki-ilta voi muuttua hetkessä vaikka leffaillaksi tai yhdessä kokkailuksi, kun seura on vain muutaman askeleen päässä. Asuminen on myös kustannustehokasta, sillä edullisimmat soluasunnot maksavat 220 euroa/huone. Soluasunnot vuokrataan aina huoneittain eli jokaisella asukkaalla on oma vuokrasopimus. Tällöin mahdollisista muuttuvista elämäntilanteista ei tarvitse huolehtia, sillä vuokrasi pysyy samana vaikka kämppis muuttaisikin pois. Kahden, kolmen ja neljän huoneen asunnoissa asukkaille tehdään yhteinen vuokrasopimus, jossa vuokralaiset ovat yhteisvastuullisia vuokrasta. Jos joku muuttaa asunnosta pois, ovat asuntoon asumaan jäävät asukkaat vastuullisia koko asunnon vuokrasta.

Asuntotarjontaamme pääset tutustumaan osoitteessa asuntohaku.tys.fi. Kaverin kanssa voi tulla myös paikan päälle juttelemaan kimppakämppämahdollisuuksista toimistomme aukioloaikoina.