Skip to main content
Uutiset

Etsimme kiinteistöinsinööriä

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija- ja nuorisoasuntoja Turun seudulla. Olemme turvallisen, yksilöllisen, ympäristöystävällisen ja helpon opiskelija-asumisen mahdollistava asukaslähtöinen suunnannäyttäjä, jonka 18 asuntokohteen noin 5000 asunnossa asuu noin 7000 asukasta. Voit tutustua tarkemmin säätiöön osoitteessa www.tys.fi.

Etsimme säätiön kiinteistöpalvelutiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistöinsinööriä

Tehtäviisi kuuluu säätiön kiinteistöjen teknisten järjestelmien toimivuuden valvonta sekä kunnossapito mukaan lukien valvontakamera-, paloilmoitin- ja varoitin sekä murtojärjestelmät. Vastaat myös kiinteistöjen sähkö- ja putkityöpuitesopimuksista sekä tarvittavien toimenpiteiden ja korjausten tilauksesta, suunnittelusta sekä laadunvalvonnasta.  Lisäksi työhösi kuuluu kiinteistövalvomon sekä rakennusautomaation ylläpito ja kehitys sekä kiinteistöjen kulutusseuranta ja kulutustenkirjaukset. Sinulla on myös sähkötöiden ja kiinteistöautomatiikan tuntemusta.

Sinulla on

  • LVI-alan koulutus ja useamman vuoden työkokemus alalta. (lvi-ins./ lvi-teknikko)
  • kyky hallita isoja kokonaisuuksia
  • ongelmanratkaisutaitoja

Hallitset

  • kunnossapidon PTS:n laadinnan, kehityksen ja budjetoinnin

Odotamme sinulta lisäksi alan yleisimpien IT-sovellusten hallintaa. Pystyt kertomaan näkemyksesi selkeästi suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.6.2021 mennessä osoitteeseen rekry@tys.fi. Tehtävään sisältyy 6 kk koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Anssi Aalto puh. 040 865 6988.