Skip to main content
Uutiset

Haalarimerkkikisan voittaja on valittu!

By 17.4.201929 huhtikuun, 2019Ei vielä kommentteja

TYS järjesti maaliskuussa haalarimerkkikisan, jossa etsittiin timanttista tyssiläistä mielenmaisemaa ja TYS:llä asumista kuvastavaa haalarimerkki-designia. Kilpaan osallistui yhteensä viisi timanttista designia, joista voittajaksi valikoitui Essi Ollin upea suunnitelma, jossa kampuskettu seikkailee Ylioppilaskylän liepeillä. Essi opiskelee ensimmäistä vuotta logopediaa Turun yliopistossa ja asuu tällä hetkellä Aitiopaikassa. Kysyimme mistä ajatus merkin kuvitukseen tuli:

”Näin unta, jossa kettu kulki yo-kylässä, ja yritin saada uneni mielenmaiseman haalarimerkin luonnokseen. Luonnoksessani oli ensin enemmän elementtejä, mutta ymmärrettävästä syystä kuvaa piti selkeyttää merkkiä varten. Yo-kylän maisemat ja monen bongaama kampuskettu ovat kuitenkin edelleen pääroolissa. Halusin tuoda esille yo-kylän lämpimän tunnelman, ja että kampuskettukin olisi ikään kuin ”Tervetullut kotiin”, Essi kertoo.

Palkinnoksi voittaja sai TYS-riippukeinun, joka pääsee pian käyttöön.

”Riippukeinu odottelee vielä telinettä, ja asetan sen sitten parvekkeelle. En malta odottaa siinä köllöttelyä ja lämpimämpiä säitä!”, Essi iloitsee.

Haalarimerkit tulevat lähiviikkoina jakoon kaikille halukkaille ilmaiseksi TYS:n toimistolle. Seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa,  saat heti tietää kun merkit ovat saapuneet!