Skip to main content
Uutiset

Ideoi TYS:lle haalarimerkki ja voita – kilpailuaikaa jatkettu 26.2. asti!

Huom! Kilpailuaikaa on jatkettu 26.2.2024 asti!

 

TYS:n perinteikäs haalarimerkkikisa on täällä taas! Jo kuudetta kertaa järjestettävässä kisassa haetaan jälleen upeita, oivaltavia ja TYS:llä asumista osuvasti kuvaavia ideoita.

Ohjeet osallistumiseen:

  1. Ideoi TYS:llä asumista tai tyssiläisyyttä kuvaava haalarimerkki, johon erityisesti TYS:n asukkaat voivat samaistua. Anna luovuutesi ja huumorisi kukkia – kuitenkin hyvän maun rajoissa!
  2. Varmista, että ideasi noudattaa tekijänoikeuksia. Jätä siis populaarikulttuurista tutut hahmot, logot ja kuvat pois ehdotuksestasi.
  3. Suunnittele merkki ja lähetä suunnitelmasi kuvatiedostona osoitteeseen arttu.ala-jokimaki@tys.fi viimeistään 26.2.2024. Suunnitelma voi olla suuntaa antava, eikä sen tarvitse olla loppuun asti viimeistelty. Graafikko piirtää ja viimeistelee toteutukseen valitun merkki-idean painoa varten.

TYS:n valituista työntekijöistä koostuva raati valitsee ehdotusten joukosta yhden voittajan. Kilpailun voittaja palkitaan 99 euron arvoisella K-ryhmän lahjakortilla, ja hänen ideansa pohjalta teetetään oikea haalarimerkki kevään 2024 aikana.

Onnea kisaan!