Skip to main content
Uutiset

Etsimme talotekniikka-asiantuntijaa

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija- ja nuorisoasuntoja Turun seudulla. Olemme turvallisen, yksilöllisen, ympäristöystävällisen ja helpon opiskelija-asumisen mahdollistava asukaslähtöinen suunnannäyttäjä, jonka 18 asuntokohteen noin 5000 asunnossa asuu noin 7000 asukasta. Voit tutustua tarkemmin säätiöön osoitteessa www.tys.fi.

Etsimme säätiön kiinteistöpalvelutiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Talotekniikka-asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu säätiön kiinteistöjen uudis- ja peruskorjauskohteiden taloteknisten järjestelmien suunnittelunohjaus, asiantuntijatehtävät ja rakentamisen valvonta. Lisäksi vastaat rakentamiseen liittyvien asiakirjojen ylläpidosta, huolehdit tarvittavista viranomaistarkistuksista ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin. Sinulla on myös sähkötöiden ja kiinteistöautomatiikan tuntemusta.

Sinulla on

  • lvi-insinöörin/tate-insinöörin koulutus
  • kyky hallita isoja kokonaisuuksia
  • ongelmanratkaisutaitoja
  • talotekniikan kustannusosaamista

Hallitset

  • taloteknisten järjestelmien kokonaisuuden

Eduksi katsotaan projekti- ja suunnittelunohjauskokemus.  Odotamme sinulta lisäksi alan yleisimpien IT-sovellusten hallintaa. Pystyt kertomaan näkemyksesi selkeästi suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.6.2021 mennessä osoitteeseen rekry@tys.fi. Tehtävään sisältyy 6 kk koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Anssi Aalto puh. 040 865 6988