Nyheter

Tillgången på lediga bostäder som bäst på våren

By 20.1.2020 januari 27th, 2020 Ingen kommentar

Funderar du på att byta bostad? Den bästa tiden att ansöka om en bostad eller att tipsa en vän om en bostad är nu, eftersom den bästa tillgången på olika bostäder är under början av året och fram till försommaren! Våra bostäder är cirka 15-20% billigare än liknande på den privata marknaden. Du behöver inte betala en garantihyra när du flyttar in och hyran inkluderar el, vatten, internet och fyra bastu-skift per månad.

Genast tillgängliga bostäder finns att se på vår webbplats genom att till vänster på sidan välja lediga bostäder som sökkriterium. Du kan ta en virtuell rundtur i en etta med gemensamt kök i Studentbyn väst och en tvåa i Studentbyn öst genom att se 3D-bilder av lägenheterna!

Observera att om du redan bor i en TYS-bostad och till exempel tänker flytta ut under sommaren och återvända till Åbo på hösten, så överlåtes de bostäder som blir lediga i augusti och september till nya, första årets studerande. Om du vill kan du också hyra ut din bostad i andra hand. Mer information om att hyra ut i andra hand finns här.